lauantai 27. syyskuuta 2014

HUOMENTA

Lauantai-aamu ja VAPAAPÄIVÄ! Klo on vasta vähän yli 8. Ihanaa. Nousin jo ennen seitsemää ihan vaan siksi, että voin nauttia siitä ettei tarvi lähteä mihinkään. Kämppä kylläkin pitäisi siivota, mutta onhan tätä päivää jäljellä monta tuntia.

Vitsi mikä viikko olikin. Enkun opiskelu on alkanut hyvin, taidan sittenkin oppia vielä jotain uutta. Ohjaaja-opinnot sujuu ihan työn ohessa ja merkeissä, paljon tulee asiaa jotka olen oppinut  jo kantapään kautta. Opettaja ehdotti, että tekisin jo heti keväällä kaikki näytöt pois. Jatkanko teknikoksi asti? Sitäkin vaihtoehtoa on tarjottu, nyt siihen olisi uuden työpaikan myötä mahdollisuus. Saas nähdä.

Mutta, mutta. On yksi asia joka mietityttää - nimittäin jaksaminen. En ole enää ihan nuori.  Ohjaajan tiedot ja taidot ovat tarpeellisia tällä hetkellä omassa työssä, mutta tarvitsisinko sitä teknikkoa enää missään?  No, onneksi sitä ei tarvitse päättää ainakaan vuoteen, pariin,  joten turha miettiä vielä sitä sen enempää. En halua mennä asioiden edelle joten jätetään asia niin sanotusti pöydälle.

Huomenna joudun menemään vähäksi aikaa tekemään muutaman huoneen. Flunssa iski meidänkin työporukkaan ja lupasin tehdä ylimääräisen vuoron. Ei ois kiva jättää työkavereita pulaan, joutuisivat juoksemaan oikein tosissaan. Sunnuntaille on muutenkin laitettu aina vain ihan minimi miehitys jotta nuo kulut pysyisi kurissa. Saanpahan sunnuntailisän tai ylimääräisen vapaapäivän. Otan sen johonkin kahden päivän vapaan jatkoksi niin tulee kunnon huili.

Ulkonakin pitäisi kai ehtiä tänään olemaan, on niin upea päivä. Ei edes tuule vaikka sääennuste lupaili kovaa tuulta. Myrsky on tainnut ohittaa meidät ja riehuu nyt sitten muualla päin maata. Jos lähtis vaikka haravoimaan.

P.S Klo on 10.30 ja sainkin jo siivottua. Imurointi, vessat ja pölyt tehty ja pesukonekin pyörii. Kiitos siipalle avusta, nyt voidaan vain relata loppupäivä.

Tai sitten ei :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti