lauantai 4. tammikuuta 2014


Ensimmäinen viikko yhteenveto


Olen yksin kolunnut joka nurkan ja tuskaillut kuinka kauan menee ennen kuin paikat ovat kunnossa. Edellistä siivoojaakaan, joka oli ollut sijainen, ei oltu varmasti opastettu mitenkään ja minä tarkkana hinkkaan kaiken puhtaaksi. Teen ajatuksissani työsuunnitelman viikolle, jotta joka paikka tulisi siivottua kerran viikon aikana. Jatkossa voin muuttaa taajuuksia kunhan ensin näen kuinka usein mikäkin huone kaipaa moppia ja liinaa. Pesen lattioita koko viikon pelkällä vedellä ja alkaahan se pinta kirkastumaan. Lasipinnat on hirveän likaiset, täynnä liinan jälkiä. Pesen ne kaikki kunnolla ja saan asiakkaalta kiitosta. Asiakaskin alkaa pikkuhiljaa luottamaan ja lupaan, että en ihan heti ole lähdössä pois.

Tuntilistan palautan palkkaa varten toimistolle. Palkasta puhuttaessa esimies väitti, että kaikki saavat nykyään koulutuslisän ja että siirtymäajan palkka on 85% tuntipalkasta. Olin niin hämmästynyt, että en osannut sanoa mitään. Siis miltä vuosisadalta tämä ihminen tähän on tipahtanut?! Siirtymäajan palkkahan on poistunut jo aikaa sitten eikä kyllä käy, että minä opiskelen ja kaikilla nousee palkka!!! TESsiä ei työpaikalla ole näkynyt, eivät kuulemma ehdi sitä hakea?! 12 minuutin tauko sisältää siirtymäajan seuraavaan kohteeseen???  TES:n luin kotikoneelta, siis omalla ajalla, taukoon varaan ajan työajasta ja siirtymäaikaa ei tule.

Luulen kuitenkin, että omalla työpaikallani moni asia on paremmin kuin monessa muussa paikassa. Kuitenkin ollaan kaukana siitä ihanne tilanteesta, jolloin asiat tapahtuisi niin kuin pitäisi. Silloin perehdytyskin olisi kohdallaan. Esimies ei käynyt kertaakaan kohteessa ekan viikon aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti