lauantai 20. joulukuuta 2014

IT`S TIME TO SAY GOODBYE

Näin siis kävi. Yt-neuvottelut päättyivät ja työt loppuvat vuodenvaihteessa. Tuskin ehti koeaika päättymään kun tuli jo lopputili ja lomarahat. Koulu jää kesken, voin kyllä jatkaa jos löydän nopeasti uuden paikan. Tuskin kuitenkaan, joka paikassa tuntuu työt olevan vähissä. Onneksi kuitenkin saan päivärahan, ei tarvitse rahattomana kärvistellä.

Alkuvuosi menee siis taas kerran töitä etsiessä. En ota paineita, löytyy jos on löytyäkseen. Onhan sitten se vaihtoehto lähteä etsimään niitä hommia vaikka jostain toisesta maasta. Kokemusta ehdin onneksi saamaan edes vähän hotellipuoleltakin ja hotelleja löytyy joka maasta. Englantikin alkaa jo jotenkin sujumaan, onneksi on jo koulussa joutunut sitä lukemaan.

Siis kiitos kaikille lukijoilleni jotka jaksoitte seurata mukana. Alussa oli tarkoitus vain purkaa kaikkea kiukkua alalla olevista epäkohdista, julkaisematta blogia. Sitten vain rohkaistui ja kun lukijoitakin alkoi olemaan niin pakkohan tätä oli jatkaa. Kommentteja olisin toivonut muiltakin kuin siivoojan arjelta, tuskin kaikki ovat olleet samaa mieltä kanssani joka asiasta.  Lukijoita on ollut 10 eri maasta.

Kaikille siivoojille jaksamista tulevaisuudessa. Kova duuni, mutta kovia ovat sen tekijätkin. Pitäkää lippu korkealla ja muistakaa, kukaan ei ole yksin vaikkei sitä toista siivoojaa ehkä näekään siinä vierellä.


        HYVÄÄ JOULUA                              FROEHLICHE WEIHNACHTEN
       
                     MERRY CHRISTMAS                     JOYEUX NOEL

         SARBATORI VESELE            WESOLYCH SWIAT     BOZEGO NARODZENIA

           POZDREVLYAYU S PRAZDNIKOM ROZHDESTVA            GOD JUL                                             
                                                    
                                         SROZHDESTVOM KRISTOVYM

 Noinkohan meni kaikki oikein - toivottavasti :)










2 kommenttia:

  1. No voihan. Hmph. Minullakin on ollut piiiiitkä tauko blogin päivittelyssä. Tällä kertaa siihen ei kuitenkaan liity mitään dramatiikkaa, pelkkää kiirettä ja aikaansaamattomuutta vain. Aiheita kyllä putkahtelee mieleen työn lomassa tämän tästä, mutta jotenkin kirjoitusinto on ollut hukassa, enkä saa sanoja ruudulle. Päätin sitten ettei väkisin. Luotan, että se inspiraatio taas iskee. Tsemppiä työnhakuun, eiköhän sitä tekevälle löydy. Ja muutenkin onnea tulevalle vuodelle! :)

    VastaaPoista
  2. Niin, koskaan ei voi tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Siksi en nytkään jää voivottelemaan. Tapani on ollut ensin vähän räpiköidä ja sitten kroolata täysillä. Ideoita puskee ajatuksiin, ihan pähkähullujakin, katsotaan mistä sitä itsensä vuoden päästä löytää. Blogiakin voin jatkaa jos siltä tuntuu - tai sitten aloittaa ihan uuden :)
    Kiitos kommenteista, lupaan seurata sinua jatkossakin.
    Hyvää Uutta Vuotta!

    VastaaPoista