lauantai 1. helmikuuta 2014

Kolmas viikko

Rappuja tuli pari taloa lisää, joten nyt on lähes täydet päivä koko viikon. Vähitellen paikat alkaa olemaan kunnossa ja olen saanut tehtävät työt kiertoon viikon aikajanalle. Varmaan joudun rukkaamaan sitä vielä jatkossa, mutta nyt kun kaikki paikat on siistit voin aloittaa työkierron.

Toimiston kohdalla sijaisen henkilöllisyyskin paljastui. Oli tietty EM. Oli saanut pienessä ajassa paikat niin mahdottomaan kuntoon. Nyt on puhdasta ja asiakas tosi tyytyväinen. Tiedän kuitenkin kuinka tässä tulee käymään. Jahka laatukierros on tehty niin ihan varmasti reklaa tulee, on nimittäin niin paljon puhtaampaa.. Yksi tahra löytyy ihan varmasti jonkun pöydän pinnasta!

Tavaratilauksesta ei ole tietoa, olenkin joutunut ottamaan omia välineitä töihin mukaan jotta saisin työni tehtyä. EM jäi lomalle joten menee ainakin viikko ennen kuin tavarat tulee. Lomasta ei ilmoitettu mitenkään, hän vain lähti. 

Kohteissa hän ei ole käynyt kertaakaan ja nyt siis menee ainakin se viikko. Olen ollut jo lähes kuukauden ja tilaamiani tarvikkeitakaan en ole saanut. En aioi niitä kysyä vaan ihan mielenkiinnosta seuraan kuinka kauan menee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti