sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Seuraava viikko

Toimisto jäi pois, saikulla ollut siivooja palasi takaisin. Tilalle tuli likaisia rappuja ja niitä siis nyt hinkkailen. Tunnit pysyi suht' samana, joten muutos oli ihan hyvä. Talojen asukkaat alkavat tunnistaa ja tulevat joskus vaihtamaan sanan tai pari.

Ihanaa kun saa aamuisin nukkua vähän pitempään. Viikonloput ja pyhät on vapaat, tosin saunoista on sitten huolehdittava etukäteen jos niiden pesupäivä sattuu pyhäksi. Kukaan ei soita aamuisin töihin sovittuna vapaapäivänä, näin oli kun olin vuosia sitten hotellisiivouksessa. Siellähän siivotaan 7pv/vko. Tai edellisenä päivänä sanottiin, ettei tarvikkaan tulla huomenna, ei ole töitä. Vuorolistat oli kuitenkin tehty aina ajoissa, mutta uutena alalla en osannut pitää puoliani.

Muistan aina sen hajun kun menin ekana päivänä hotelliin töihin. Pikkuliinoja oli vain huuhdeltu ja ne oli jollain rättipatterilla kuivumassa. Likaiset liinat haisi aivan kamalalle. Laitoin kaikki pyykkiin ja tein saman joka ainut päivä siitä eteenpäin. Olin niiden mielestä joku nipo, mutta muutaman päivän jälkeen siitä tuli kaikille käytäntö. Siivouslistat jakoi rv:na toimiva siivooja ja ihmettelin aina kuinka paljon nopeampia muut olivat. Kunnes selvisi, että kaverit sai listat joissa oli enemmän yhden hengen huoneita kuin minulla. Siis liki puolet vähemmän tehtävää. Joo-o, esimies on aina jonkun siivoojan kaveri, uutta on helppo jallittaa. Onneksi on tämä parkkiintunut nahka.

Ja mistäs nyt sitten kirjoittaisin jos näitä kokemuksia ei olisi matkan varrella syntynyt! 
    
Aineet tuli, joku laittoi ne EM:n loman aikana, mutta tavarat puuttuu edelleen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti