torstai 20. helmikuuta 2014

Harjoittelu tekee mestarin - vai tekeekö?

Kuukausi takana ja luulen jo homman sujuvan. Likaa kaidepuussa, alaosassa roskia ja pölyä, nurkissa ja matoissa hiekkaa. Sitä se arki nykyään on. Toisinkin tietysti voisi olla. Vaan kun ei ole ronkeli niin siivoustyökin on ihan ok. Näkee ihmisiä, mukavia sellaisia, päivät kuluu tosi nopeasti ja painokin putoaa mukavasti kesää kohden. Palkka tulee säännöllisesti, ylläreitä ei tule koska palkan voi laskea noin suurin piirtein jo etukäteen.

Olen tehnyt jonkinlaisen työsuunnitelman kuukaudeksi. Silloin ei mitään pitäisi jäädä tekemättä ja raskaimpia hommia voi ripotella pitkin kuukautta jotta eivät osu kaikki samalle viikolle. Samoin tein saunojen pesuille. Saumojen hankauskin tulee tehtyä säännöllisesti ja pinttymiä ei pääse kertymään muuallekaan. No, tosin yksi veski oli alussa jäänyt paitsioon, oli niin kummassa paikassa.  Laitoin senkin EM:n piikkiin, miksei vaivautunut paikalle paikkoja näyttämään. Olisi sekin rekla jäänyt pois.

Työvälineitä muuten puuttuu edelleen, edelleenkin omia välineitä töissä mukana. Alkaiskohan periä niistä vuokraa? En aio kysellä niiden perään, katson kauanko menee aikaa ennen kuin ne tulee.

Niin, tulee tätä bloggaustakin harrastettua.  Moneskohan pohjaversio on menossa, hauska kokeilla miltä mikäkin näyttää. Siitä syystä kirjoittelen tätä vähän jälkijunassa kun alkuun meni vähän enemmän aikaa. Tämä saattaa muuttua vielä moneen kertaan ennen kuin olen tyytyväinen.

Siis kaikki hyvin ja hommat jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti