perjantai 18. huhtikuuta 2014

MULLA ON JALAT

... ja sen tuntee. Niitä särkee ihan vietävästi. Ja lonkkia.

Takana hiton kiire viikko. Joka päivä 6.5 - 7,5 tuntia, jaloilla. Normaalisti teen päivässä himpun verran alle 6 tuntia, silloinhan saa vain yhden 12 min tauon :) Tällä viikolla kaikki piti saada valmiiksi neljässä päivässä viiden sijaan. Ja niitä lyhyitä viikkoja on vielä kaksi tulossa. Jalka-parat:(

Laskin kerran, että kuljen tuhansia portaita viikon aikana, siis yli 5000. Reilu viidennes menee sekä ylös- että alaspäin näissä kolmikerroksisissa hissittömissä taloissa. Paino on tippunut aloituksesta yli 7 kiloa, painan nyt reilusti alle 60 kg. Ylipaino siis lähti kaikki ja vähän enemmänkin. Peiliin katsoessa näyttää hyvälle, mutta muuten olo on surkea. Vaihdan kenkiä ainakin kerran päivässä ja lisäksi saunanpesuissa on eri jalkineet. Saappaita en voi pitää, niissä jalat rasittuu vielä enemmän kun ne on painavat. Eilen saunassa, siis omassa illalla, oikein jäin miettimään asiaa. Ajatelkaa, tee 5 kertaa viikossa usean tunnin lenkin. Mihinkähän urheilusuoritukseen sitä voisi verrata, en keksi. Vuorikiipeilyyn? Palautumispäivää ei välissä ole vaan on odotettava viikonloppua. Lauantain parantelen koipi-parkojani ja vasta sunnuntai-iltana ne tuntuu sääriltä. Kunnes koittaa se maanantai ja sama alkaa alusta.

Istun päivässä pari minuuttia kun ajan auton tontilta toiselle, no ehkä 3-4 minuuttia ja sen lisäksi lakisääteisen tauon. Tiedätte miten pieniä siivouskomerot on eikä niissä ole tuoleja näkynyt. Istun aina yhden talon sisäportailla ( ja pomppaan ylös jos joku tulee ) tai saunan pukuhuoneen penkillä. Siinä sitten nökötän banaani kädessä kuin pieni apina ja mietin mihin hittoon sitä on ryhtynytkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti