torstai 3. huhtikuuta 2014

Ei mee putkeen

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, eikös sitä niin sanota. Viime viikon hyvä meininki loppuikin sitten viime viikkoon. Itse asiassa jo perjantaina siihen viimeiseen paikkaan, sen jälkeen ei enää mikään olekaan mennyt normaalisti. Mitäs hehkutin viikko sitten hyvää viikkoa, tässä sitä nyt sitten ollaan.

Ensin silloin perjantaina kahdessa viimeisessä talossa oli kummassakin muutto kesken ja sehän näkyi heti maanantai-aamuna rapuissa. Hui hemmetti, olipas sotkut. Samoissa taloissa, 7 kerrosta, oli maanantaina hissien huolto joten tuli parit raput kipitettyä sangon kanssa ensin ylös ja sitten alas. Tarkoittaa siis sitä, että olin jo ekan paikan jälkeen reippaasti myöhässä. Seuraavissa taloissa olikin sitten pakko mennä "moppi korkealla" ja yrittää ottaa aikaa kiinni. Vähän kyllä hävetti jättää paikat niin huonolle moppaukselle, mutta minkäs teet. Ne olikin sitten keskiviikkona edessä kaiken muun työn lisäksi eikä enää aikavarkaidenkaan kaivelu auttanut asiaa.

Eilen siis oli tarkoitus paikata maanantain jälkiä, mutta yllätys, yllätys! Isoimman yhtiön pyörikset oli tyhjennetty hylätyistä pyöristä ja taas kamala sotku edessä. Tosin olihan siellä väljempää, mutta kamalasti hiekkaa.  Siis ei kun pyöriksiä moppaamaan vaikka olin just edellisenä päivänä niissä käynyt. Muuten se kaikki törky olisi kulkeutunut rappuihin ja välikäytäviin ja ties mihin joten oli helpompaa siivota ne yhdestä tilasta kaikki kerralla. Olipas vähän kiire. Eikä rapuista tullut yhtään siistimmät vaikka olin niin ajatellut.

Imurikaan ei jostain syystä viitsinyt eilen toimia kunnolla. Katsoin pussin ja suodattimet ja putken, mutta kun sitä aikaa oli niin vähän niin tartuin katuharjaan. Voi hemmetti mikä pöly nousi matoista. Ja just viime viikolla pesin ovilasit! Täytyy pyyhkiä joku päivä niistä kuivalla pölyt pois, siis jahka ehtii.

Tänään pesin toisesta yhtiöstä muutaman saunan. Jostain syystä mitään kummallista ei tapahtunut. Tai no, unohdin roskapussit siivouskomeroon, mutta kävin vielä lopuksi noukkimassa ne sieltä roskikseen ettei jää huomiselle. Joten huomista odotellessa, ei ainakaan enää pahemmaksi voi muuttua.

Eihän voi?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti