torstai 20. maaliskuuta 2014

Saikulla

Tammikuussa iski se flunssa minuunkin ja lomaa sain 2 päivää, to ja pe + viikonlopun. Saikkulappu töihin ja ilmoitus EM:lle ett oon loppuviikon pois. Arvata saattaa mikä oli kommentti!

"Tietysti just nyt ku muita on talvilomalla, kenet mä nyt sitte sinne laitan?! Ja onks saunat pesty, ai ei oo, voi ei...(saunat pestään AINA torstaina)"No täytyy laittaa joku käymään, otetaan vaan aulat jos muuta ei ehitä, voi ei...Ja avaimet heti toimistolle, ai veit jo, ai saikkulappuki on, no mikäs sua sitte muka vaivaa?"

Suurin syy EM:n paniikkiin oli, että joutui itse siivoamaan.  Ja perjantaisin on hiukka pitempi päivä joten viikonloppua pääsee aloittamaan siis vähän myöhemmin, ei siis heti puolilta päivin.  Reklaa tulikin asiakkaalta roppakaupalla, paikat oli tosiaankin vain juostu läpi.

Siivouskomerot oli ihan sekaisin. Tavarat oli vain paiskattu komeron lattialle, hyllyyn asti niitä ei oltu jaksettu nostaa. Varret oli jätetty pitkiksi, säätöä alas ei oltu viitsitty tehdä. Saunojen tarkistussiivouksien yhteydessä perjantaina sieltä otetut roskat oli jätetty siivouskomeron roskikseen joten maanantaina hajukin oli sen mukainen. Saunan lasiovi oli vain pyyhitty liinalla, ja jälki oli kamalan kirjava.  Yksi saunan roskis oli ilman roskapussia ja roskat astian pohjalla. Saunanpesuvälineistä osa oli jostain syystä komeron hyllyllä ja osa sangossa jossa ne kuljetan saunaan mukanani. Ainepulloja oli siirrelty talosta toiseen, samoin muita tarvikkeita. Niinpä sitten maanantaina juoksin tavaroita ympäri taloja, siivosin omat komerot sekä paikkasin perjantain siivouksia sekä tein normaalit työt. Ja pahoittelin asukkaille tuuraajan huonoa työn jälkeä. Onneksi kaikki sanoivat, että huomasi heti että en ollut ollut itse töissä vaan joku muu. Samalla sain sympatiaa kamalaan nuhaani ja monta hyvää hoitokeinoa.

Kun jatkuvasti painotetaan, että tarvikkeet pitää olla kunnossa ja komerot siisteinä, että mahdollinen tuuraaja pärjää yllättävissäkin tilanteissa. Niin miten sitten voi olla mahdollista, että ei voi itse toimia niin kuin muita opettaa? Jos toinen siivooja olisi tämän tehnyt niin vähintään suullinen varoitus olisi tullut. Mutta mitä sai esimies? Kiitosta omalta esimieheltään kun hoiti homman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti