sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Toinen kuukausi eli joulukuu

Tässä vielä vähän viime vuoden lopusta. Kirjoittelen vähän jälkijunassa, mutta yritän nyt kiriä aikaa kiinni. Kaikki paikat alkavat olemaan jo työkierrossa mukana. Joulu onnistui kuitenkin sekoittamaan koko homman.

Itsenäisyyspäivä sattui perjantaiksi joten perjantain työt tehtiin jo torstaina. Jos rappuja mopataan 2 kertaa viikossa, ne on yleensä tiistaina  ja perjantaina. Torstaina sitten tehtiinkin taas pitempi päivä kun perjantai-raputkin piti hoitaa. Oikein kävi sääliksi uusia tyttöjä joita ei oltu infottu miten sen viikon työt hoidetaan. Niinpä he luulivat pääsevänsä torstaina hommien jälkeen kotiin, mutta joutuivatkin lähtemään vielä uudestaan pariksi tunniksi takaisin töihin tekemään niitä perjantain töitä. Työkaverit olivat älynneet kysyä, että olihan EM kertonut kuinka menetellään. No, ei ollut.

Joulun alla olikin tosi kiire. Joulua edeltävällä viikolla piti hinkata kaikki saunat putipuhtaiksi ja joka kolo jynssätä koska joulu sekoitti viikko-ohjelman ihan kunnolla. Jouluaaton aattona sitten juostiinkin ja kunnolla. Piti mopata kaikki raput ja siivota saunat. Ja perjantaina sama uudestaan koska joulusaunat oli lämmitetty aattona.

Uudenvuoden viikolla oli taas yksi työpäivä vähemmän joten hommaa piisasi. Yksi rappupäivä jäi pois joten saunat ehti pesemään hyvin. Seuraavalla viikolla olikin sitten loppiainen maanantaina ja sen päivän moppaus hoidettiin tiistaina, keskiviikkona ja torstaina siivottiin saunat, vintit, kellarit ym muut tilat ja perjantaina raput. Sen jälkeen olikin koko oma työjärjestys ihan sekaisin. Siis uusi suunnitelma kehiin ja kaikki alkoi alusta.

Ja tarvikkeita odottelin koko kuukauden, eipä näkynyt.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti